sep 4, 2013 - Beoordeling    No Comments

Geval van NAH = niet aangeboren hersenafwijking

Ik meldde me aan met depressieve en suïcidale klachten. Tijdens de intake werd door de dokter veel belang gehecht aan de voorgeschiedenis. Daarin werd een verwaarloosde hersenschudding in de puberteit naar voren gehaald. Anti depressieve middelen waren nooit eerder toegepast. Daarmee werd begonnen maar deze gaven bijwerkingen in het seksuele vlak. Dat vond ik onacceptabel. Reguliere middelen uit een ander potje wilde ik  niet meer proberen. Daarom werd het pad ingeslagen van CAM en wel homeopathie remedies. Dit gaf snel afdoende verbetering. Ik slaap weer en ik heb weer energie.Ik ben hier heel blij mee en ook mijn relatie. Voorlopig ga ik hier mee door. Werken lukt weer. Ik weet niet hoe het werkt maar het heeft me goed geholpen. anonym.

U kunt hier een reactie plaatsen!